Részvételi díjak

A szakmai anyagok benyújtásához szükséges előzetes regisztráció akkor válik a részvételi szándékot jelző regisztrációvá, amikor megérkezik a részvételi díj az intézmény bankszámlájára. A szakmai anyagokhoz kötődően – a konferencia-kötet véglegesítésének határideje miatt – valamennyi szerző és társszerző teljes részvételi díjának 2020. szeptember 15-ig kell megérkeznie, az Eszterházy Károly Egyetem 10035003-00336121-00000000 számú bankszámlájára.

Felhívjuk az előadók figyelmét, hogy az absztraktok bírálatáról kapott értesítés után maximálisan két hét (2020. szeptember 03.) áll rendelkezésükre lemondani a részvételt, ellenkező esetben a regisztrált résztvevők teljes részvételi díját köteles megfizetni. A részvétel lemondása a regisztrált résztvevő regisztrációjának teljes törlését jelenti, beleértve a szakmai jelentkezést és a konferenciakiadványban való megjelenést is.

A konferencia részvételi díja a következőket tartalmazza: a szakmai programokon való részvétel, elektronikus konferencia-kötet, a bemutatandó poszterek elektronikus változatai.

Díjfizetés

Részvételi díj
Virtuális előadás díj 16.000 Ft

A számlakérő lapot minden esetben kérjük kitölteni és megküldeni, különös tekintettel, ha az utalás indításához szükséges a díjbekérő megléte. Magánszemély esetében is kérjük kitölteni és megküldeni, legkésőbb az átutalás indításával egy időben, a számla kiállítása érdekében.

számlakérő lapot értelemszerűen kitöltve (cég ,vagy intézmény esetén cégszerű aláírás, bélyegző) küldjék meg pdf formátumban az alábbi e-mail címekre (Tárgy: Számlakérés AM2020):

nagy.eniko@uni-eszterhazy.hu

A számlakérő lap alapján kiállított számla és díjbekérő módosítására
a későbbiekben nincs lehetőség!

A részvételi díjat az alábbiak szerint kérjük átutalni:

A megjegyzés rovatba tüntesse fel a résztvevő nevét,  + „EKEAM2020”, valamint a díjbekérő száma (amennyiben rendelkezik azzal)!
Számlatulajdonos neve: Eszterházy Károly Egyetem
Számlavezető bank: Magyar Államkincstár
Bankszámlaszám:
10035003-00336121-00000000
Számlatulajdonos címe: H-3300 Eger Eszterházy tér 1.